+36 (30) 394 9381

Hitelügyintézés

 

 

Egy hitelfelvétel hosszú távra szól, ezért megalapozott és felelős döntést igényel.

Keresse fel hitelügyintéző kollégámat, hogy biztos lehessen abban, a legjobb döntést sikerül meghoznia!

Amit pénzügyi szakvégzettségűként ő ingyenesen garantálni tud az Ön számára új hitelek és hitelkiváltások során:

    - Banksemleges versenyeztetés
    - a banki általános kondíciókhoz képest alacsonyabb
      kamat
, bizonyos hitelfelvételi és később felmerülő díjak
      elengedése
    - sorozatos banki látogatások és sorbanállások elkerülése
    - sok esetben rövidebb döntéshozatali időigény

 


Mivel célunk egy olyan hosszú távú kapcsolat kiépítése, melyben a középpontban az ügyfél igényei állnak,
így kollégám a hitel felvételét követően is szívesen segít Önnek.

 

Hitelügyintéző kollégám elérhetősége:

Név: Fancsali Judit

Mobil: +36 70/317-3436

E-mail: judit@egyrolakettore.hu

Web: https://www.egyrolakettore.hu

  


A hiteligénylés lépésről lépésre

 

 

1. A pénzügyi célok megfogalmazása

A hitelügyintézővel történő első találkozás alkalmával pontosításra kerülnek az Ön jelenlegi és jövőbeni pénzügyi céljai, a rendelkezésre álló jövedelem és fedezet.

 

2. A bankok ajánlatainak bemutatása

Ezek alapján a szóba jöhető termékek körében kollégám bemutatja Önnek számos bank konkrét ajánlatát, illetve átbeszélik a releváns lehetőségek közötti választást megkönnyítő egyéb szempontokat is: folyamatok, kapcsolódó költségek, átfutási idő.

 

3. Bankválasztás

Mivel a bankválasztást nem szabad félvállról venni, itt érdemes akár mások tapasztalatait is megkérdeznie.
Ha egyedi körülményekről van szó, akkor körbejárják az esetet és hitelügyintéző kollégám igyekszik a lehető legjobb megoldást megtalálni Önnek. Miután alaposan megfontolta a döntést, kiválasztotta a bankot és a termék(ek)et, jelzi hogy melyikre esett az Ön választása.

 

4. Termékspecifikus tájékoztatás / Hiteligénylés dokumentációja

Elküldésre kerül a kiválaszott termék(ek) igényléséhez szükséges dokumentumok listája és az adott terméket részletesen bemutató valamennyi tájékoztató, illetve a hitelügyintéző elkéri Öntől a nyomtatványok kitöltéséhez szükséges információkat.

 

5. Igénylőcsomag véglegesítése

A hitelügyintéző kitölti a nyomtatványokat, elkészíti az esetleges banki ajánlatokat, amelyeket Önnel együtt átnéznek és már igénylőként  Ön aláírja, illetve átadja a hitelügyintézőnek a begyűjtött igazolásokat, dokumentumokat. Ő a teljes csomagot a legtöbb termék esetében az Ön személyes jelenléte nélkül is le tudja adni a bankban, jellemzően csak jelzálog fedezet nélküli hitelek esetében kell Önnek jelen lennie az igénylésnél.

 

6. Banki hitelbírálat

A hitelbírálat ideje alatt a kockázatkezelés, vagy a befogadó ügyintéző kérhet még egyéb dokumentumot, bizonyos körülmények megmagyarázását.
Hitelügyintéző kollégám ebben a kommunikációban is aktív támogatást nyújt Önnek. Ezt követően leggyakrabban megszületik a pozitív döntés vagy ritka esetben új pénzintézetnél kerül elindításra a folyamatot.

 

7. Szerződéskötés

A banki ügyintéző tájékoztatja Önt a szerződéskötéshez, folyósításhoz teljesítendő esetlegesen előírt egyedi elvárásokról. Majd egyeztetett időpontban Önnek meg kell jelennie a fiókban a szerződések banki és közjegyző előtti aláírására, valamint a bankszámla nyitására. Legtöbbször itt kell először bemennie a bankfiókba.

 

8. Hitelfolyósítás és -felhasználás

Lakáshitel esetén jellemzően az eladó vagy az Ön saját számlájára megérkezik a pénz. Amennyiben szakaszos a folyósítás (építési, bővítési, korszerűsítési, felújítási hitel), hitelügyintéző kollégám továbbra is segít a felmerülő kérdések tisztázásában és támogatja a banki ügyintézővel folytatott kommunikációt.

 

9. Utógondozás

Őszintén mondhatom, hogy hitelügyintéző kollégám hosszú távú támogatást kínál. Bármilyen jelentősebb körülményben történő változás esetén legjobb tudása szerint segíteni fogja Önt, legyen szó  a bankszámlacsomag kapcsán felmerülő kérdésekről, változó törlesztőrészletről, hitelkiváltásról csökkenő kamatkörnyezet esetén, előtörlesztésről, vagy bármilyen más kérdésről.

 

 

Hitelügyintéző kollégám elérhetősége:

Név: Fancsali Judit

Mobil: +36 70/317-3436

E-mail: judit@egyrolakettore.hu

Web: https://www.egyrolakettore.hu