+36 (30) 394 9381

Tarján Krisztián

 

2013. januárja óta főállásban foglalkozom ingatlanok értékesítésével és bérbeadásával.

A Nemzetközi Protokoll Egyetemen megszerzett "Protokoll és Intézményi Kapcsolatok szakembere" főiskolai diplomám mellett államilag elismert Ingatlanközvetítői képesítéssel is rendelkezem.

Az ingatlanértékesítő szakmában magas szintű gyakorlati tapasztalatra tettem szert a nagy múltú - Mareco Ingatlan - hálózat munkatársaként.

Az ott megszerzett tapasztalatok- és kapcsolatrendszerek birtokában alapítottam meg a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége (MIOSZ) tagjaként a saját, önállóan működő ingatlanértékesítő vállalkozásomat.

 

 

Így dolgozunk:

Munkánkban nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a megbízásunkba került ingatlanok a lehető legprecízebben legyenek bemutatva és azokról:

  1. Profi, a valóságot tükröző képanyag (akár díjmentes Virtuális Túra szolgáltatással kiegészítve)
  2. Korrekt szöveges ismertető
  3. Lézeres mérés alapján készített, méretarányos alaprajz készüljön.

 

A Vevők az első benyomásukat az ingatlanról a feladott hirdetés útján szerzik, ezért munkánkban arra törekszünk, hogy ügyfeleink - már az ingatlan megtekintése előtt - korrekt tájékoztatást kapjanak.

Az általunk összeállított hirdetések minősége alkalmas arra, hogy gyorsan "bevonzza" a komoly Vevőket, akik a személyes megtekintés alkalmával is ugyanazt látják élőben, mint amit a hirdetésekben láttak és, amit előzetesen is kummunikálva lett feléjük.

A szakmai véleményünk és tapasztalataink alapján egy profi ingatlanértékesítő szakember hozzáadott értéke által, de a Virtuális Túra szolgáltatásunkkal kiegészített megbízás által különösképpen:

  • az eladási folyamat FELGYORSÍTHATÓ
  • és MAGASABB ELADÁSI ÁR érhető el

 

Ha Ön kizárólag minket bíz meg az értékesítéssel, úgy a VIRTUÁLIS TÚRA szolgáltatás DÍJMENTESEN a részét képezi a megbízásnak, mely esetben sikeres eladás esetén a munkadíj kedvezményesen mindösszesen a kialkudott vételár

bruttó 2,8%-a

 

A Virtuális Túra szolgáltatásról a "Virtuális Túra menüpontra" kattintva tudhat meg többet.

Amennyiben szimpatikusnak talál a bemutatkozásom alapján, kérem keressen meg, ha profi ingatlanértékesítő szakemberre lenne szüksége!

 

Mobil: +36 30/394-9381

E-mail: info@tarjaningatlan.hu