+36 (30) 394 9381

Gödöllő - Eladó Üzlethelyiség

Elhelyezkedés
Kazinczy körút
Alapterület
26 m2
Irányár
19.990.000 Ft
Hirdetés azonosító
306321

Leírás

ELADÓ egy 2010-ben épített, nettó 26,5 nm (hasznos) alapterülettel rendelkező, kívül-belül teljes körűen FELÚJÍTOTT, – jelenleg FODRÁSZ és KOZMETIKAI szalonként működő, kiváló beosztású- és kialakítású ÜZLETHELYISÉG !!!

Beosztása:
• Fodrászatként üzemelő VENDÉGTÉR (16,9 nm)
• Ablakos KOZMETIKAI HELYISÉG, kézmosóval (5 nm)
• KONYHA (3,1 nm)
• WC, kézmosóval (1,61 nm)

Az üzlethelyiség külső HŐSZIGETELÉSSEL ellátott, az épület YTONG falazatú, a tető bitumenes lapos tető, ami jó állapotban van.

A fűtésről egy SAUNIER DUVAL márkájú, 24 kw-os, fali KONDENZÁCIÓS kombi GÁZKAZÁN gondoskodik, de az üzlethelyiség egy Samsung inverteres (hűtő-fűtő) KLÍMÁVAL is ellátott.

Mind a GÁZ- és VILLANY, mind pedig a VÍZ- és CSATORNA rendezett!

Az üzlethelyiségben RÉZ-VEZETÉKEK találhatóak, a hálózati áram erőssége
25 amper.

Az ingatlan MŰANYAG ablakokkal és ALU-REDŐNYÖKKEL felszerelt.
A vendégtér- és a kozmetikai helyiség jó minőségű laminált parkettával ellátott; a csempézés- és a teljes üzlethelyiség ÍZLÉSES és PRAKTIKUS kialakítású.

A tulajdonjogi helyzet itt is ugyanaz, mint a Gödöllő-Patak téren található garázsok esetében, tehát az épület – az Üzlethelyiség – önálló tulajdonban van; azonban a terület, amelyen áll, az önkormányzati tulajdonú.

A kialakult gyakorlatnak megfelelően az üzlethelyiség tehát önállóan forgalomképes, azaz eladható, azonban az önkormányzattal egy ún. „közterület-használati szerződést” kell kötni hosszú távra (5-10 évre) egy jelképes összegű használati díjért.
Ez az összeg a 2023-as évben 6.100,- (Hatezer-egyszáz) forint volt 1 (egy) hónapra.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló; a Főtértől gyalog mindösszesen 10-12 perc alatt, míg autóval 3 perc alatt könnyedén elérhető. A parkolás: INGYENES

Köszönhetően a lokációnak, az ingatlan 2010 óta – egy jól működő – Fodrász és Kozmetikai szalonként működik.

Olyan Vállalkozóknak lehet kiváló lehetőség ennek az ingatlannak a megvásárlása, akik nem szeretnének nagyon magas bérleti díjakat fizetni havi szinten, hogy Üzlethelyiséget béreljenek maguknak;
hanem inkább – hosszú évekre tervezve – egy saját tulajdonú üzlethelyiségbe invesztálnának.

Amennyiben Ön egy jó elhelyezkedésű és kiváló állapotú- és adottságú üzlethelyiséget keres, akkor várom mielőbbi hívását!


Irányár: 19,99 MFt

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok